Ontwerpbureau maakt ruimte voor mensen

 Triomf maakt ruimte voor positieve maatschappelijke impact

Wij ontwerpen en realiseren bijzondere binnen- en buitenruimtes. Ruimtes voor mensen die een positieve maatschappelijke impact willen maken. Cultureel, duurzaam commercieel of sociaal maatschappelijk. Wij zijn betrokken. Bij de inhoud, bij het verhaal en wij zoeken altijd naar de mogelijkheden. Wij streven naar kwaliteit in contact, ontwerp en uitvoering. Wij stellen vragen, want alleen dan komen we verder. Wij doen het samen, als team bereiken we het beste resultaat. Wij zijn pragmatisch en nieuwsgierig en wij zijn heel benieuwd naar de ruimte die jij nodig hebt. Neem contact met ons op, wij gaan graag vrijblijvend in gesprek.

Naast permanente ruimtes ontwerpen en maken we ook tijdelijke ruimtes:

Triomf brengt mensen in beweging.

Wij ontwerpen en realiseren activaties. Of het nu gaat om het activeren van een plek in de openbare ruimte, het onder de aandacht brengen van een (maatschappelijk) thema, of de activatie van een duurzaam merk: waar komen mensen voor, wat is hun verwachting en met welk verhaal gaan ze naar huis? Wij zoeken de verbinding tussen plek, programma en vormgeving en komen tot een inhoudelijk onderbouwd concept & ontwerp dat mensen in beweging brengt.

Triomf ontwerpt festivals.

Al meer dan vijftien jaar. Wij ontwerpen vanuit programma en plek, pragmatisch en realistisch. Een look & feel groeit, dus we maken graag meerjarenplannen. Ontwerp en realisatie van festivals sluiten altijd nauw op elkaar aan en daarom kiezen we er voor ook de realisatie zelf te doen. Werken met de mooiste festivals zal altijd onderdeel blijven van ons portfolio.

Positieve maatschappelijke impact

Met Triomf willen we een positieve culturele- en maatschappelijke impact maken. Hoe doen we dat? Door ruimtes te ontwerpen en te realiseren voor opdrachtgevers die die maatschappelijke impact (willen) maken. Onze site staat vol met voorbeelden: Steck – dat heel Utrecht groen wil laten denken en doen, de Warmtetransitiemakers – die de warmtetransitie katalyseren, Radar Vertige – dat praktijkleren in het sociale domein naar een nieuw niveau tilt en Tivoli Vredenburg – met haar brede inspirerende inhoudelijke programmering.

Onze visie op circulair ontwerpen? Doen en nu beginnen met wat er nu al kan. Ontwerpen vanuit beschikbare materialen/objecten, kiezen voor hergebruik, bestaande meubels herontwerpen, op zoek gaan naar reststromen, construeren zodat het ook weer uit elkaar kan en most of all: samenwerken. Cirkels sluit je niet alleen, dus we moeten elkaar opzoeken: bouwers, ontwerpers, producenten, bouwmarkten, reststroomverwerkers, gemeentes etc. Materialen zijn het goud van de toekomst en we moeten vol aan de bak met z’n allen om inzichtelijk te maken waar die in welke vorm op welke manier beschikbaar zijn. Wij zijn aan.

Heel praktisch doen we al onze transporten als sinds 2018 op 100% HVO (biodiesel) en beperken we daarmee onze negatieve transport impact tot een minimum. Op het dak van onze werkplaats liggen genoeg zonnepanelen om alle stroom voor onze organisatie en productie op te wekken.

Triomf is onderdeel van De Nieuwe Alliantie. De Nieuwe Alliantie is een club progressieve ondernemers rondom Into The Great Wide Open en Lab Vlieland. Zij herkennen zich in het gedachtegoed van respectievelijk het festival en diens duurzame knokploeg.

Expert in publieke culturele ruimtes

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij gewerkt in en met theaters, poppodia, muziekgebouwen, schouwburgen en film-, theater- en muziekfestivals, zowel buiten als binnen. Wij begrijpen de dynamiek rondom voorstellingen, concerten en shows, aan de voorkant en aan de achterkant.  Wij hebben veel ervaring met het creëren van een juiste sfeer voor en rond die dynamiek. Als interieurontwerpers brengen wij die specifieke ervaring mee in onze ontwerpen. Wij ontwerpen & realiseren dan ook graag voor bijzondere (cultuur)gebouwen met een levendige dynamiek, meerdere gebruikers, openbare ruimtes en veel activiteit.

Triomf is meer.

Ons Ontwerpbureau Triomf  is onderdeel van een groter verhaal. Naast het ontwerpbureau hebben we ook nog ons boekingsbureau Triomf Agency, tuincafe Noordertuin en ons romney- en festivalterrasverhuurbedrijf Super. Het ontwerpbureau, het boekingsbureau en Super werken allemaal vanuit ons gezamenlijke kantoor op de Seinedreef in Utrecht. Noordertuin zit op vijf minuten fietsen, dus daar zijn we ook vaak te vinden. Bij Triomf draait het om mensen. Wij ondernemen op een culturele- en maatschappelijk betrokken manier, waarbij we duurzame samenwerkingen hoog in het vaandel hebben.

Seinedreef 1
3562KM Utrecht
Nederland


Triomf - employee image

Jasper Willemse
managing partner
jasper@triomf.com

Triomf - employee image

Rinke Wils
creative partner
rinke@triomf.com

Triomf - employee image

Thijs de Boer
creative partner
thijs@triomf.com

Triomf - employee image

Joop Angenent
managing partner & boeker @ Triomf Agency
joop@triomf.com

Triomf - employee image

Anne Engelen
Visualisator & Ontwerper @ Triomf Design
anne@triomf.design

 

Triomf - employee image

Anne Marijn Meyer
hoofd marketing & creatie @ Triomf Agency
annemarijn@triomf.agency

Triomf - employee image

Bart van der Sprong
controler
bart@triomf.com

Triomf - employee image

David Hünneman
creative @ Triomf Design
david@triomf.design

Triomf - employee image

Edward van Breugel
projectmanager @ Triomf Design
edward@triomf.design

 

Triomf - employee image

Frank Ponten
senior
frank@triomf.com

Triomf - employee image

Iris Roks
marketeer @ Triomf Agency
iris@triomf.agency

Triomf - employee image

Isa
Officemanager, (interne) projectmanager
isa@triomf.com

Triomf - employee image

Joris Angenent
producent @ Triomf Agency
joris@triomf.agency

Triomf - employee image

Lisa de Groot
projectmanager @ Triomf Design
lisa@triomf.design

Triomf - employee image

Mees Groenendijk
marketeer @ Triomf Agency
mees@triomf.agency

Triomf - employee image

Mirjam de Best
projectmanager @ Triomf Design
mirjam@triomf.design

Triomf - employee image

Robert Blom
administrator
robert@triomf.com

Triomf - employee image

Rowan Hobrink
producent @ Triomf Agency
rowan@triomf.agency

Triomf - employee image

Thom Hollaar
3D designer @ Triomf Design
thom@triomf.design

 

Triomf - employee image

Tom Lagendijk
3D designer @ Triomf Design
tom@triomf.design