De Kwekerij Hilversum

Triomf - De pergola is zo geconstrueerd dat deze na afloop van de Kwekerij te verplaatsen is en opnieuw te bouwen is op een nieuwe locatie.
De pergola is zo geconstrueerd dat deze na afloop van de Kwekerij te verplaatsen is en opnieuw te bouwen is op een nieuwe locatie.

Met de nodige vertraging door het Coronavirus hebben we in samenwerking met Karrens & Brands en in opdracht van Hilversum Marketing het tijdelijke stadspark De Kwekerij gerealiseerd. Architecten Karrens & Brands hebben het basisontwerp gemaakt, dat wij vervolgens hebben opgepakt en hervormd tot haar huidige vorm. Een 44 meter lange houten pergola is de blikvanger van dit park. Alle materialen en leveranciers zijn door ons getoetst op duurzaamheid en we hebben zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande en hernieuwbare materialen. Een drietal lokale ondernemers heeft inmiddels een plek gevonden in De Kwekerij.

heeft het hele traject begeleid, van vergunningen tot uitvoer. Ook hebben we de drie lokale ondernemers ondersteund in het maken en realiseren van hun plannen. Je vindt er nu: Bar des Boules (vanuit De Gooische Brouwer), Stek (een pop-up koffieplek) en Lokaal Hilversum, een groene concert store. Inmiddels is het park enkele maanden open en nu al is te zien dat de leefbaarheid van deze plek enorm vooruit is gegaan door het frequente dagelijkse gebruik.


Klant

Hilversum Marketing

Categorie├źn
Uncategorized

Triomf - rinke wils triomf

Heb je vragen over dit project?  Rinke, onze creative director, kan je alles vertellen over De Kwekerij in Hilversum.

rinke@triomf.com

06 245 28 510