De Kwekerij Hilversum – tijdelijk stadspark

Triomf -

Met de nodige coronavertraging hebben we in samenwerking met Karres & Brands en in opdracht van Hilversum Marketing het tijdelijke stadspark De Kwekerij gerealiseerd. Architecten Karres & Brands hebben het basisontwerp gemaakt, dat wij vervolgens hebben opgepakt en uitgewerkt tot haar huidige vorm. Een 44 meter lange houten pergola is de blikvanger van dit park. Alle materialen en leveranciers zijn door ons getoetst op duurzaamheid en we hebben zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande en hernieuwbare materialen. Een drietal lokale ondernemers vonden een plek gevonden in De Kwekerij.

heeft het hele traject begeleid, van vergunningen tot uitvoer. Ook hebben we de drie lokale ondernemers ondersteund in het maken en realiseren van hun plannen. Bar des Boules (vanuit De Gooische Brouwer), Stek (een pop-up koffieplek) en Lokaal Hilversum, een groene concert store.

Na twee succesvolle jaren moest de Kwekerij verhuizen naar de andere kant van het station. heeft de omgevingsstudie en ontwerpen gemaakt voor ‘Kwekerij 2.0’, het vergunningstraject voor de verhuizing onder haar hoede genomen en de verhuizing gerealiseerd. Kwekerij 2.0 is op haar nieuwe plek wederom een heel fijn stadspark met ruimte voor lokale ondernemers.


Klant

Hilversum Marketing

Categorie├źn
Buitenruimtes

Triomf - employee image

Heb je vragen over dit project?  Rinke, onze creative director, kan je alles vertellen over De Kwekerij in Hilversum.

rinke@triomf.com

06 24 52 85 10