De WarmteTransitieMakers – kantoor

Triomf -

De WarmteTransitieMakers willen de warmtetransitie versnellen, door samen met gemeenten, woningcorporaties, bewoners, netbeheerders en warmtebedrijven te werken aan de meest eenvoudige en transparante aanpak om aardgasvrij te worden, voor elke buurt en ieder gebouw. Samen met bewoners en betrokken organisaties werken zij aan oplossingen die echt passen bij buurt of gemeente. De WarmteTransitieMakers is ontstaan in 2018 uit een groep professionals vanuit verschillende relevante sectoren voor de warmtetransitie: consultancy, energie- en warmtesector, de bouwsector, overheden en woningcorporaties.


Klant

De WarmteTransitieMakers

Categorieën
Interieurs

Triomf - employee image

Ben je ook op zoek naar een ontwerp dat aansluit op jouw duurzame verhaal? Bel gerust met Rinke, hij beantwoord met plezier je vragen.

rinke@triomf.design

06 245 28 510

 


Lees meer over dit project

De WarmteTransitieMakers is gevestigd in Houtwerk, onderdeel van Campus Werkspoor in Utrecht. HoutWerk is een modern, eigentijds en duurzaam gebouw. De draagstructuur is van massief hout uit productiebossen en voor de gevel en afwerking wordt deels gebruik gemaakt van circulaire materialen door afvalstromen van andere bouwplaatsen te benutten. De duurzame klimaatinstallatie maakt geen gebruik van gas maar is all-electric, waarbij de stroom mede wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. Het gebouw is goed geïsoleerd en beschermd tegen zoninval en kent daardoor een laag energieverbruik. DWTM vroeg voor hen een interieur te ontwerpen en te realiseren passend bij hun missie en team. We ontwierpen een lichte en karaktervolle werkplek waarin informele en socialere zone’s overgaan in overlegplekken en stilteplekken voor optimale concentratie. In de custom meubels konden we veel gebruik maken van re-used en repurposed materiaal.