Faal Festival @ Tivoli Vredenburg

Triomf -

De Universiteit Utrecht, het Instituut voor Faalkunde en TivoliVredenburg sloegen de handen ineen om de tweede editie van ‘een festival waar twijfels, onzekerheid en falen als normale menselijke fenomenen in de spotlight staan’ te organiseren. Tijdens Faalfestival 2023 werd gefocust op de groei in burn-outs, ongelukkigheid en angsten onder jongvolwassenen. Een plek om al je imperfecties, fouten en g├¬nante momenten onder ogen te komen en vooral te omarmen. Onderwerpen als de prestatiemaatschappij, kwetsbaarheid, seks en schoonheidsidealen kwamen aan bod in verschillende praatjes en workshops.

Faal Festival vroeg om bij te dragen aan dit festijn vol faal. Uit alle lokale kringlopen hebben we bureaus, oude computers en archiefkasten getrokken om in de Pandora Foyer de setting te maken voor de ‘faallicitaties’: sollicitaties waarbij alleen maar gevraagd wordt naar alles wat je minder of niet goed kan. In de KFH Foyer verrees een ‘wall of shame’/’wall of failure’/’fuck-up wall’. Faalverhalen werden ook gedeeld tijdens de stuntelende speeddates! De signing maakten we van faalbestendig vliesbehang, met tekst en tekeningen aansluitend op het artwork van Faalfestival (gemaakt door Studio Vuurtoren). Ook faalden we hopeloos in de podiumplaatjes en de inrichting van Plein 6.


Klant

Tivoli Vredenburg & Instituut voor Faalkunde

Categorie├źn
Festivals

Triomf - employee image

Je organiseert een festival en wil natuurlijk dat de locatie jouw eigen look & feel ademt! Dat vraagt om een eventdesigner die een goed gevoel heeft voor jouw programma, de locatie en jouw bezoekers. Benieuwd naar hoe Triomf Design jouw festival een eigen smoel zou kunnen geven? Bel eens met David, een van onze creatives met veel ervaring in festivals en events.

06 53 14 80 98

david@triomf.com