Oogst – de nieuwe boerenwinkel

Oogst brengt de transitie naar een gezond voedselsysteem in beweging met een nieuw winkelconcept waarmee bewuste consumenten gemakkelijk toegang krijgen tot de beste lokale producten en de verhalen daarachter. Natuurinclusieve boeren ontvangen een goede prijs waardoor zij kunnen investeren in duurzame werkwijzen. Oogst is meer dan een buurtsuper. Het is dé plek voor de duurzame consument en lokale boer waarbij versheid, smaak en natuurinclusieve landbouw methodes voorop staan. Het streven? Oogst op meerdere plekken zodat boeren en mensen in ieder dorp of stad elkaar weer kennen en ontmoeten. Alles komt samen in de zelfbedieningswinkels die Oogst door heel Nederland wil openen. ontwerpt en realiseert met trots deze winkels waar natuurinclusieve boeren en bewuste burgers elkaar vinden!

Er zijn op dit moment drie locaties van Oogst: in Haarlem (Gierstraat 14L), in Woerden (Rijnstraat 16) en in Leiden (Hogewoerd 8A).


Klant

Oogst

Categorieën
Interieurs

Jaar

2022 - heden

URL
oogst.shop

Triomf - employee image

Oogst maakt een positieve maatschappelijke impact met haar boer-to-burger winkelconcept. Met trots dragen we bij aan dit geweldige initiatief door het ontwerp en de realisatie van de fysieke winkels te doen. Ben je ook bezig met een impactvol project? En wil je sparren over hoe dit fysieke handen en voeten te geven? Neem gerust contact op met Rinke, hij kan je vertellen hoe we dit bij Oogst hebben gedaan.

06 245 28 510

rinke@triomf.com