RadarVertige – kantoor

Triomf -

Voor het team van RadarVertige ontwierpen we een ruim, open en verwelkomend kantoor met een lichte sfeer. Een centrale ruimte voor het ontvangen van klanten, kort overleg, interne presentaties, borrels en gezamenlijk lunchen. Daar omheen een aantal kleinere ruimtes voor backoffice werk, online meetings, het ontwikkelen van trainingen en meer besloten overleg. Ook bouwden we een grote studio met regieruimte voor online sessies met groepen en het registreren van trainingen.


Klant

RadarVertige

Categorie├źn
Interieurs

Jaar

2022

URL
radarvertige.nl

Triomf - employee image

We brengen een aanzienlijk deel van onze tijd door op onze werkplek. Op een fijne werkplek voelen mensen zich op hun gemak en werken ze met plezier. Met een werkplek kan je als bedrijf laten zien waar je voor staat. Het interieur weerspiegelt het karakter van het bedrijf. Ben je bezig met een nieuwe werkplek en ben je op zoek naar inspiratie of een partij die je kan helpen met aanpakken & doorpakken, zodat jij alleen nog hoeft in te pakken? Neem contact op met Jasper, hij kan je vrijblijvend vertellen hoe Triomf design werkt en een kantoorinterieur kan aanpakken.


Lees meer over dit project

Radar Vertige is al 30 jaar een toonaangevend training- en opleidingsbureau in het sociaal domein. Zij leiden onder andere de BOA’s van Amsterdam op, maar bijvoorbeeld ook medewerkers van het UWV en de COA’s worden door hen getraind in oa het omgaan met agressief gedrag of bedreigende situaties bij huisbezoeken. Naast de theoretische basis is het toepassen en oefenen van die theorie in rollenspellen met acteurs een belangrijk onderdeel van hun opleidingen. De standaard is om dit in ‘gewone’ zaal- en congreslocaties te doen. Vanuit hun toekomstgerichte en integrale visie op leren en het echt eigen maken van leerstof ontstond bij Radar het idee voor een eigen training- en opleidingsplek, waar theorie en praktijk samenkomen. Ook hun eigen kantoor moest onderdeel zijn van deze locatie. Radar vroeg om deze hele plek vorm te geven en te bouwen.

RadarVertige vond in Amstelveen op een klein bedrijventerrein een ruwe diamant: een pand van aircomaker Schultz. Veel lichte ruimtes aan de voorkant, twee grote hallen aan de achterkant van het pand en een eerste etage over de helft van van het pand. Na een eerste onderzoek naar alle eisen, wensen en voorziene functies zijn we de verschillende functies in een de plattegrond gaan plaatsen: leslokalen, examenruimte en een grote huiskamer/kantine op de begane grond aan de voorkant. In de hallen twee oefenstraten 2.0, verbonden met elkaar en met de leslokalen. Op de eerste etage nog een aantal leslokalen en het kantoor van Radar zelf. Bij een pand dat intensief gebruikt wordt door verschillende types gebruikers, zijn routing en een natuurlijke verdeling van mensen een belangrijke factor.