SNS Bank – activatie

SNS gaat tegen de trend in met 200 winkels die openblijven voor iedereen die het fijn vindt als er aandacht is voor zijn of haar financiële vragen. Om dat te benadrukken wilden ze een merkactivatie waarmee ze aan Nederland konden laten zien dat SNS meer dan andere banken maatwerk en echte aandacht biedt: Eerst de mens. Dan het geld. Campagnebureau BKB creëerde de campagne en vroeg ontwerpbureau de fysieke activatie te ontwerpen. Uitgangspunt: “een supersize paarse bank”. Sommige ontwerpopdrachten moet je gewoon letterlijk nemen, wat we in het geval van de SNS Bank hebben gedaan. Het toffe aan deze bank is dat hij op te delen is in kleinere taartpunten, waardoor hij breder inzetbaar is. Daarnaast voegden we een aantal elementen toe om de activatie een eigen ‘space’ te geven in de openbare ruimte. Voor de realisatie van de SNS bank werkten we samen met Streep Maakt, die onze verwachtingen wederom overtroffen.


Klant

Campagnebureau BKB & SNS Bank

Categorieën
Activeren

Jaar

2023

URL
snsbank.nl

Triomf - employee image

Ook bezig met een campagne en wil je deze impact laten hebben in de fysieke ruimte? Zodat bezoekers het verhaal echt kunnen beleven? Neem gerust contact op met Rinke, hij weet als geen ander hoe je oprecht contact kunt maken met mensen door middel van goed doordacht ruimtelijk ontwerp.

rinke@triomf.com

06 24 52 85 10


Lees meer over dit project

Op Utrecht Centraal zetten we de SNS bank neer. Om de hoek van SNS’ thuisbasis (De Volksbank) en één van de meest centrale punten in Nederland met een enorme doorloop van mensen. SNS sprak op de bank met veel mensen over hun financiële toekomst. Van de droom om zzp’er te worden tot de ambitie om een boerderij om te bouwen tot woonhuis en nog veel meer. Stuk voor stuk inspirerende verhalen. Presentator Gaülli Maria Stam interviewde sprekers over financiële thema’s als beleggen, financiële ambities en belemmeringen. Bezoekers luisterden mee vanaf de bank, konden vragen stellen en kregen concrete handvatten om hun financiële dromen te verwezenlijken. Ter plekke werd ook de financiële droom van bezoekers vastgelegd door een kunstenaar en die plaat kregen ze mee naar huis, met een voucher voor een groeigesprek in een van de 200 SNS winkels.