Ronda Omloop TivoliVredenburg

Triomf -
Samen met interieurarchitect Klaartje Rutten zijn we gevraagd om voor TivoliVredenburg mee te pitchen voor een ontwerp voor de Ronda omloop. We hebben er voor gekozen om eerst een vooronderzoek te doen naar de vele gebruikers van deze ruimte en de vele wensen die TivoliVredenburg mee heeft gegeven voor het ontwerp.
Daaruit kwam een groot plan voor de hele eerste verdieping met daarin verwerkt het ontwerp voor Ronda 1. Ontwerpen vanuit gebruik en beleving van de bezoeker en onze jaren lange ervaring in het Popodium circuit bleken een goede greep.
De opdracht werd ons gegund en zo konden we in het voorjaar van 2020 starten met de bouw. Voor de uitvoer hebben we Studio Siep gevraagd een lokale meubelmaker en met deels tweedehands materialen hebben we het ontwerp tot leven gewekt.
Inmiddels staat het interieur ongeduldig te wachten tot TivoliVredenburg weer gasten mag ontvangen. Hopelijk zal het in de praktijk precies dat doen waar we het voor gemaakt hebben. Een nieuwe plek voor werk, studie, zakelijk gebruik en een beetje rock and roll in de nacht.

Klant

TivoliVredenburg

Categorieën
Interieur

Jaar

2021

URL
tivolivredenburg.nl

Triomf - employee image

Meer informatie over invulling van een soortgelijk project?

Neem contact op met Rinke, onze creative director.

rinke@triomf.com

06 245 28 510