Triomf Agency

In 2000 begon alles met een klein 80’s feestje in Ekko, Utrecht. We bouwden de 80’s Verantwoord dansavond van dj duo de 7Inch Twins uit met maandelijks een fris lichtplan, videoclips en commercials – live gedraaid van VHS :) , Atari games, 80’s decortjes en alles wat los en vast zat uit die wonderlijke jaren tachtig. Na rijen voor de deur bij Ekko, volgden maandelijks uitverkochte zalen in Tivoli, Patronaat, Mezz, Luxor, Hotel Arena, Paard van Troje, 013 en volle tenten op oa Lowlands, Parkpop en Paaspop. Rond de 80 show per jaar deden we, met onze Mercedes MB100 door het land en van vrijdagochtend tot de krieken van de zondagochtend in de weer. We vlogen 80’s Verantwoord aan als een band en maakten ook posters, flyers, website en bouwden, met succes, aan een landelijke schare van fans. Het feest werd meer en meer geboekt, als totaalconcept inclusief marketing en productie. Het succes van 80’s Verantwoord vroeg om meer en we startten samen met dj’s Gary Global en Sytse Wils in ’97 een totaal onverantwoord nineties feest: 90’s NOW! In Tivoli verkocht de eerste editie bijna uit, poppodia belden om ook dit feestje te boeken en we deden opeens naast tachtig keer 80’s Verantwoord ook tachtig keer 90’s NOW! Zoveel feestjes konden we niet meer zelf doen, dus we zochten tourmanagers, dj’s, vj’s en stortten onszelf op het ontwikkelen, promoten, boeken en organiseren van nog meer concepten: Agency was geboren. Na 90’s NOW! volgden nog meer samenwerkingen zoals met oa Boemklatsch in het maandelijkse DUM DUM in Tivoli Oudegracht en met ‘kies-geef-dans’ Singlefeestje. In twintig jaar is Agency gegroeid van vier jongens met een telefoon en een busje met decor tot een vaste waarde in het Nederlandse poppodium en festivallandschap met meer dan 200 events per jaar,┬á gevonden door zowel boekers en promotors als door feestmakers. Op zoek naar een goed feestje? Bel Agency.

Op alle feesten die we vanuit Agency organiseerden, besteedden we veel aandacht aan look & feel, sfeer & decor. Dat viel op en we werden steeds vaker gebeld door festivalorganisatoren om voor hen een look & feel te ontwerpen en ook te bouwen. Zo ontstond een nieuw bedrijf, het huidige Creatief Bureau , dat weer uitgegroeid is tot een ontwerpbureau voor interieurs, exterieurs en events.


Klant

De Jongens van Triomf

Categorie├źn
Uncategorized

Jaar

2000 - nu

URL
triomf.agency

Triomf - employee image

Ons nachtdier Joop is boeker, dj & directeur van Triomf Agency. Bel hem als je nieuwsgierig bent naar het verhaal van Triomf Agency of natuurlijk als je op zoek bent naar een goed feestje!

joop@triomf.com

06 29 02 62 44