WerkspoorKade

Triomf -

Samenkomen doen we deze zomer net ietsje anders dan we gewend zijn. In plaats van dansen op festivalweides of drankjes nippen op een propvol stadsterras nodigen wij , de Werkspoorkathedraal en brouwerij De Leckere je uit op Utrechts’ gloednieuwe zomerterras: de WerkspoorKade. Dichterbij een festival kom je deze zomer niet.

Met zoveel mooie spullen in de loods en even geen producties is gaan buitenspelen. Verborgen achter De Werkspoorkathedraal en pál naast Werkspoorcafé De Leckere opent de WerkspoorKade haar zonovergoten zomerterras. Vanaf dan geniet je woensdag t/m zondag van ’s ochtends tot ’s avonds aan Tractieweg 43 van heerlijk eten, drinken en een wekelijks wisselend bomvol programma. Van sport en spel voor kinderen, exposities van Utrechtse makers, tot elk weekend DJ’s en silent disco’s.

De WerkspoorKade brengt zoveel mogelijk Utrechtse ondernemers en culturele partijen samen. Zo nam in het eerste jaar elke week een ander café het terras over en kun je aanschuiven bij de Lange Tafel Diners, waarbij wisselende (festival)cateraars en restaurants je het allerlekkerste voorschotelen. Zo is elke week weer een verrassing.

Instagram: @werkspoorkade

Triomf -

Klant

eigen initiatief

Categorieën
Triomf is meer

Jaar

2020

URL
werkspoorkade.nl

Triomf - Thijs de Boer triomf

Wil je meer weten over ons zomerterras WerkspoorKade? Bel onze creative director Thijs, hij kan je er alles over vertellen.

thijs@triomf.com

06 24881732